Бившият национал Благой Георгиев попадна в класация на сайта Сhampionat.com за най-татуираните футболисти в руската Премиер Лига. Халфът на Рубин (Казан) е обсебен от религията и повечето му татуси са с библейска тематика. Именно той е на челно място в класацията на руските колеги.

„Българският полузащитник на Рубин с право може да се нарече най-татуираният играч в Премиер лигата. По тялото на Благо има повече от 30 татуировки. За първи път той решава да украси тялото си на 17-годишна възраст, когато му татуират разпнатия Исус Христос. Тогава Благо си казва, че това ще бъде първата и последната му татуировка. Но манията му по мастилените рисунки надделява. Почти всички татуси по тялото на Георгиев са религиозни. Благо се слави като дълбоко вярващ човек, четири пъти в годината пости и за него рисунките по тялото са от голямо значение”, пише изданието за Георгиев.

Другите играчи, които попадат в класацията са Александер Бютнер, Понтус Вернблум, Аксел Витсел, Мигел Дани, Андрей Ешченко, Александър Зотов, Роман Павлюченко, Фьодор Смолов и Хълк.