Благо Георгиев вече е собственник на заведение в Москва. От близо месец в руската столица работи клуб Wicked Place. През миналата година футболистът на Амкар (Перм) работеше по осъществяването на този си проект и успя да сложи неговия старт в началото на март.

Заведението е от типа bar&dinner. През деня то работа предимно като ресторант с богата кухня. Вечерта обаче се превръща в клуб. Това важи най-вече за петък и събота.

В Wicked Place се канят известии диджеи във въпросните дни. В превод от английски език името на заведението може да означава омагьосано или щуро място. Планирано е в бъдеще там да бъдат канени и известии руски изпълнители. Wicked Place вече може да се похвали с добро количество клиенти.

Благо играе в Русия от януари 2009 г., когато премина от Славия в Терек за 1,7 млн. евро. В началото на миналата година бившият национал премина в друг там от елита - Амкар. Там той е съотборник със Захари Сираков, Георги Пеев и Петър Занев, уточнява „24 часа". Договорът на Георгиев с Амкар е до лятото на 2016 г. Заради преместването му там не се осъществи проект на неговата жена Христина. Бившата националка по художествена гимнастика имаше идея да отвори клуб за този спорт в Москва.