Благой Георгиев не спира да вършее из нощна София и всяка вечер е по дискотеките. Футболистът на Рубин (Казан) дори не се крие от обективите и с удоволствие позира с всеки, който пожелае да се снима с него. Освен това Георгиев се похвали и с най-новото си завоевание, видя БЛИЦ. Футболистът на Рубин (Казан) тази вечер сподели в социалната мрежа "Инстаграм" видео клипче от автомобила си, показвайки как се забавлява с моделката Куини-Алис Николова.

Девойката, която само преди дни е навършила 18 години, е най-новата на плейбоя. Напоследък Благой Георгиев сменя жените до себе си като носни кърпички. Първо беше зарязан от жена си Христина след любовната афера с перничанката Биляна Евгениева. След това Джизъса беше и с чаровния руски модел Оля Абрамович, но сега очевидно отново е насочен към българките и има вземане-даване с Куинси-Алис Николова (на двете снимки долу).

blago.jpg

blago1.jpg
 
Георгиев дори не крие новата си и на въпросното видео от колата си я е отбелязал в профила си в "Инстаграм", фукайки се коя е дамата до него. Моделката е заснела кадрите, докато Благо шофира. В колата звучат чалга ритми, а Куини-Алис Николова дори кара футболиста да запее, но той с широка усмивка отказва. Двамата се изплезват пред обектива, а какво следва по-късно, само можем да гадаем...

ВИЖТЕ ВИДЕОТО - ТУК!