ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболната звезда Благой Георгиев нанесе жесток удар на бившата си любима Златка. По време на гостуването си в bTV той говори за отношенията си с настоящата си съпруга Полина и че я похвали, че "не е кифла, която не може много неща".

"Тя е мъжко момиче. От самото начало знаех, че мога да разчитам на нея! Като характер е като мъжете - можеш да й вярваш, да ти помогне за всяко нещо. Това, че е красива и че я обичам, не го коментираме. Естествено, щом съм с нея. Не е както някои кифли, които не могат много неща. Тя е научена на работа и да се справя, не е като другите жени", заяви Георгиев, вероятно сравнявайки я с бившата си половинка.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Благо каза още, че е бил разделен със Златка, когато среща новата си, любов - нещо, което тя отрече по-късно.

Полина допълни, че от пръв поглед го е харесала като мъж и допълни, че е страхотен баща, но му тежи това, че не вижда често децата си.

Джизъса разкри най-голямата си болка в живота и призна, че му е трудно да е далеч от децата си, особено от 5-годишния Елай от брака му с рускинята Есмер, с когото се чува само по телефона.

"Това е може би най-голямата ми болка. Даже не искам да говоря за това", заяви Благо и благодари на майките на всичките си деца и каза, че се опитва да поддържа нормални отношения с тях.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК