Българка е успяла да си изпроси силиконов бюст от футболист на ЦСКА, разбра БЛИЦ. Става въпрос за тъмнокожия Юнес Бенжелюн, който вече не е част от състава на "армейците". Френският защитник беше натирен в началото на годината, но докато бил футболист на ЦСКА една част от заплатата му отивала за наше момиче. Бенжелюн имал вземане-даване с русокоса фурия, която е известна във футболните среди.

Източниците ни споделиха, че момичето се казва Ина Николова и не е спала единствено с Бенжалюн, а и с още много играчи от родната "А" група. В един момент блондинката дори е имала връзка и със скандалния Орлин Орлинов. Инчето бързо завъртяла главата на Юнес, който дори и дал парите, нужни й за силиконов бюст. Още щом се тунинговала обаче, нашенката зарязала тъмнокожия футболист. Бенжелюн разбра, че българката го използвала, но вече било късно.
unes.jpg
"Това момиче е постоянно с футболисти. Сменя ги като носни кърпички. Снощи беше в Студентски град с друг тъмнокож - вратарят на Монтана Кололо Мисенду Мину", издадоха източниците на БЛИЦ.

А за Юнес Бенжелюн стана ясно, че е цар на нощния живот още докато играеше за Локомотив (Пловдив). Заедно с брат си Самир защитаваха екипа на "смърфовете", но Юнес предпочиташе да се изявява предимно по дискотеките. Дори участва в един от клиповете на половинката на Коко Динев - фолкпевицата Емилия.

inna1.jpg

inna3.jpg

kololo.jpg