Трети ден в Щутгарт се провежда Световното по художествена гимнастика. Въпреки че ансамбълът ни още не е стартирал участие, българките вече привлякоха вниманието. Присъстващите на състезанията в Щутгарт се радват не само на красотата на Мария Матева и Невяна Владинова, а и на нашата представителка сред съдийките. Филипа Филипова бе провъзгласена за най-хубавата сред колежките си.

"Днес и утре нашата съдийка Филипа Филипова - най-красивата сред колежките си, ще съдийства на лента в бригадата за изпълнение под номер 2. Успех, Филипа! Нашите момичета Невяна, Мария и Сара днес ще играят бухалки, а утре ще приключат състезание 1 с ленти. Важното е да играят уверено и мобилизирано, както до момента. Нека покажат композициите си по най-добрия начин. С вас сме, момичета! Обичаме ви!", пише на фейсбук страницата на Българската федерация по художествена гимнастика.

От днес в състезанията на Световното се включва и Сара Стайкова, а ансамбълът ни в състав Ренета Камберова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова и Христиана Тодорова пристига в Щутгарт тази вечер.

Съдийката Филипа Филипова (вляво с дългата коса):

Филипа Филипова_1.jpg

_____________________________1.jpg