Представителите на Официалния български фенклуб на Манчестър Юнайтед се показаха шампиони, точно като английския гранд, по време на провел се днес в София турнир по джаги. Турнирът, в който участваха членове на всички регистрирани у нас фенклубове на европейски футболни отбори бе организиран от спонсора, благодарение на когото в България пристигна Купата на Шампионската лига. Трофеят е разположен пред Народния театър „Иван Вазов” в столицата и достъпът до него е безплатен. Престоят на Купата в страната ни е придружен от разнообразна програма, като турнирът по джаги бе част от нея.

Фенклуб „Манчестър Юнайтед” – България излъчи студентите Кристиян Кръстанов и Спас Спасов да представят клуба в битката за спечелването на трофея - миниреплика на официалната Купа. Мачовете бяха зрелищни и много оспорвани, но феновете на Юнайтед демонстрираха шампионски дух и безапелационно завоюваха титлата.
В квалификационните групи Кристиян Кръстанов и Спас Спасов се срещнаха последователно с играчи от фенклубовете на Арсенал, Интер и Реал Мадрид, като разгромиха всички противникови двойки с категоричното 2:0. Най-тежка се оказа битката с феновете на Ювентус, но резултатът от този мач е 2:1, отново в полза на Юнайтед. Играчите на Юнайтед всъщност оцениха противниците си от тази среща като достойни за финал.

Финалният двубой срещу Интер не създаде особени проблеми за Кръстанов и Спасов, и те победиха отново с 2:0. Умалени копия на Купата на европейските шампиони бяха официално връчени на състезателите от Фенклуба на Манчестър Юнайтед.

По-късно днес представители на Фен клуб „Манчестър Юнайтед” – България ще имат среща с легендата Фабио Капело.