Българският национален отбор напоследък не се представя много успешно и трудно предизвиква интереса на зрителите. Имаше времена, когато мачовете на “лъвовете” се наблюдаваха с наслада и очакване за поредна голяма победа. Подобна среща на родните национали е станала повод парагвайската сексбомба Лариса Рикелме да се запали по футбола през 1998 г.
 
Лариса Рикелме безспорно е най-голещата футболна фенка в света през последните години. За първи път беше забелязана по време на мачовете на Парагвай на Мондиал 2010. Нейният пищен бюст, който грижливо пази мобилния й телефон на трибуните по време на мач, се превърна в най-търсената гледка на голямо първенство с участието на “гуараните”.
 
Изкусителната брюнетка, която през този месец ще навърши 27 години, разкри пред местния в. “Ла Насион”, че се е запалила по футбола заради мач с участието на българския национален отбор.
 
“Няма да забравя световното първенство във Франция през 1998 г. Тогава бях на 13 години и се вълнувах от съвсем различни неща. Мои приятели организираха купон, а по телевизията даваха първия мач на Парагвай на турнира. Съперник беше България. Адреналинът, който беше обхванал всички беше толкова висок, че и аз се заразих”, признава Рикелме.
 
“Паднах си по нашия капитан – Хосе Луис Чилаверт. Булдога беше страхотен. За малко не вкара гол на българите от пряк свободен удар. Тогава реших, че футболистите от моята родина заслужават един ден да се съблека заради тях!”, допълва сексбомбата.
 
Прелестите на парагвайката не са тайна за любителите на футбола и женската красота. Тя има редица фотосесии за мъжки списания, като често в тях позира с екипите на футболни отбори.

1-1_2.jpg

1-2_1.jpg

1-3_1.jpg

1-4_1.jpg