Бебето Дарина Евтимова стана на една година. На пищно тържество навръх християнския празник Архангел Михаил мнозина приятели на родителите й се събраха да уважат палавата сладурана. Сред малките дечица и по-големите гости се открояваше легендарният вратар на Левски и националният отбор от недалечното минало Пламен Николов.

Пинко и бащата на Дарина - бургазлията Кирил Евтимов, са отколешни приятели и съотборници по футбол на малки вратички. Партито продължи до късно и бе изпълнено с добро настроение и усмивки, като най-много овации освен малката рожденичка обра и огромната празнична торта.

Припомняме, че Дарина Евтимова придоби не само у нас широка популярност преди няколко месеца, когато блесна на официалната програма на футболен клуб Челси за мача им с Уест Хям от първия кръг на Висшата лига. Явно това се оказа на кадем за "сините" от Лондон, тъй като в момента те заемат едно от челните места в класирането.

Честитим празника на малката Дарина и щастливите й родители! Нека принцесата продължава все така да ги радва, а те вече да се замислят за нейно братче или сестриче!