ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

БЛИЦ ГЕЙМ се завърна. Втората част на играта стартира и ще продължи отново един месец. Припомняме, че всичко започва от начало – с изцяло ново класиране. Така че, тези, които не са успели да играят или не са постигнали добър резултат в първата част, имат възможност за реванш.
 
Ето и новостите, които въвеждаме. Абсолютно всеки участник ще има лимит от изиграни игри. Те са точно 150. С толкова разполагате за цял месец.

Правим тези промени заради многото недоволни участници. В първата част на играта можеше да се играе безспир и въпросът бе да се трупат точки. Имахме играчи, които буквално не ставаха от компютъра. Играеха денонощно, за да печелят повече и повече точки. По този начин хората, които са с отлични футболни и спортни познания, но не разполагат с достатъчно свободно време, бяха тотално ощетени.
 
Сега това се променя. 150-те игри, които има право да изиграе всеки участник, ще се отчитат само след регистрацията. Т.е. – от осминафиналите нататък. С една дума – ако отпадате преди осминафиналите, това няма да се отчита в нашата система. Ще се отчитат само игрите ви от осминафинала до финала. Точкуването остава същото и без промяна – за познат въпрос са полуфинал получавате 15 точки, а за финал – 20 точки.
 
Въпросите от осминафиналите до финала включително са изцяло подновени! Така че – не се шашкайте на първите нива на играта, когато ще видите старите въпроси. Новите са в най-решителната фаза, в тази, която ще имате 150 възможности да натрупате точки! А и сега шансът да ви се повторят въпросите е доста по-малък.
 
По този начин даваме възможност на колкото се може повече хора да участват. Вече няма да има изоставане в класирането. Или пък такива, които да дръпнат много, много напред и да бъдат недостижими.
 
И накрая още нещо важно. Съветваме ви да не използвате браузъра internet explorer, за да няма проблем с отчитането на точките и на броя игри, които сте изиграли. Хубаво е всеки от вас да помни или да си записва точно колко игри е изиграл и колко му остават до лимита от 150. Ние всяка седмица ще пускаме временно класиране, в което срещу името на участника ще фигурира и броят на изиграните от него игри.