Избраната за Мис България 2019 Радинела Чушева имала мераци да си хване футболист за гадже. Разкритието направиха за БЛИЦ хора от столичния хайлайф, които често попадат в обща компания с новата уж най-красива българка. 

"Постигна целта си - да стане известна. Точно към това се стремеше, а сега нищо чудно да изпълни и следващото си желание - да си хване футболист за гадже. Такива мераци, сподели го на всеослушание", разказаха информаторите ни.

Изборът на Чушева за Мис България 2019 предизвика голяма полемика. Мнозинството отчита, че е имало далеч по-красиви кандидатки за короната, но странно защо журито се спира точно на нея...

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

23-годишната Радинела, която е студентка по журналистика в УНСС, изобщо не се трогвала от масовото неодобрение. Гледала с насмешка на хейта по неин адрес. 

Чушева понася критики най-вече заради прекомерното увеличение на устните й. Редовният телевизионен зрител пък я помни като адреналинка в предаването на "Господари на ефира", където все още не се беше тунинговала. Като малка новата Мис България е тренирала художествена гимнастика.

В социалните мрежи продължават да я критикуват, като най-новото е плъзналият колаж, показващ разлика от земята до небето между нашата миска и Мис България: