В живота има един неписан закон – ако правиш това, което обичаш, ще дойде момент, в който да обереш плодовете на търпението и труда си. Олицетворение на максимата е италианецът Фабио Джанфико, с когото БОРИСЛАВ ОРЛИНОВ се срещна в Неапол.

Фабио обожава автомобилите и известно време е състезател. Осъзнава обаче, че не разполага с финансите, а и няма достатъчно силни спонсори, за да продължи да бъде пилот. За кратко работи като счетоводител, преди да разбере, че мрази тази професия. Той е човек, който има бензин в кръвта.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

След като няма пари да бъде пилот, а иска професията му да бъде свързана с автомобилите, решава, че най-краткият път към мечтата му е да има автосервиз. И прави нещо, което трябва да бъде пример за всеки човек.

Започва да прави всичко със страст и плам в очите. Всеки клиент за него е специален, а с почти всеки в Неапол споделят и обичта към футболния отбор в града. От уста на уста се разбира, че в края на града има автосервиз, в който обслужването не само е на страхотно ниво, но и собственикът е луд фен на автомобилите и футбола.

Какъвто, оказва се, е и капитанът на Наполи по онова време Марек Хамшик. Идването му в сервиза на Фабио внася смут и паника първоначално, но футболистът носи фланелка с автограф като благодарност. После разказва и на другите си колеги и в един момент всички играчи на Наполи започват да посещават сервиза на Фабио. После част от тях напускат клуба, но споделят къде оправят колите си на новите съотборници, а господин Джанфико се превръща в знаменитост.

И ако футболистите са звезди сред обикновените хора, Фабио е звездата сред футболистите.