Южени Бушар, която си е признавала, че има влечения към Григор Димитров, бе сред най-обещаващите таланти в женския тенис в ранните години на своята кариера. Канадката спечели титлата на Уимбълдън за девойки през 2012 г., а в края на следващата година бе избрана за „Новобранец за годината“ в годишните награди на WTA.

Възходът на Бушар продължи през 2014 г., когато тя спечели своята първа и засега единствена WTA титла на турнира в Нюрнберг, а освен това достигна до финала на Уимбълдън и полуфиналите на Australian Open и Ролан Гарос.

Тeзи успехи превърнаха Южени Бушар в една от любимите знаменитости на Канада, но това е само красивата част от живота на 26-годишната тенисистка. По думите на нейната сестра Беатрис тяхната семейна история изобщо не е перфектна и взаимоотношенията ѝ със знаменитата ѝ сестра далеч не са най-добрите възможни.

Беатрис Бушар, която е един от най-популярните Инстаграм модели и инфлуенсъри в своята родина даде интервю за YouTube канала на един от своите спонсори – безалкохолната напитка Kombu, в което разказа как се е отразил разводът на родителите им не само на нея и Южени, но и на другите деца в семейството – сестра им Шарлот и брат им Уилям.

„Ние определено не сме обикновено, щастливо, перфектно семейство. Много сме далеч от това. Родителите ни се разведоха, защото не бяха щастливи заедно. Джини беше с майка ни през почти целия си живот, докато аз, Шарлот и Уилям останахме с баща ни“ разказва Беатрис.

Тя споделя още, че тази раздяла е обтегнала доста отношенията между членовете на семейството.

„Бяхме разделени и това създаде доста голямо напрежение между мама и мен, Шарлот и Уилям от една страна, и между татко и Джин от друга. Дори днес взаимоотношенията между Южени и мен не са перфектни, най-вече заради факта, че я виждам по два пъти годишно, откакто навърших 10 години. Има хора в кварталния магазин, които познавам по-добре от нея. Странно е. Двете сме почти непознати“ сподели още Беатрис Бушар.

„Много хора постоянно ме питат „Защо просто не пътуваш заедно с нея? Защо не ходиш на Уимбълдън и на Ролан Гарос с нея?“. Не го правя поради две причини: първо защото бях в училище и си имах собствен живот и второ защото няма кой да плати за това. Тя със сигурност няма да го направи. Всички си мислят, че сестра ми ме е водила по целия свят с нея, но не е така. Ако ѝ кажа, че искам да я гледам на Уимбълдън, тя ще отговори „Добре, купи си билет и ела“ каза още Бушар.

Беатрис, която е с 6 минути по-възрастна от своята близначка, сподели още, че непрестанните сравнения между нея и Южени не са ѝ особено приятни.

През целия ми живота са ме сравнявали с близначката ми и това е тежко. Хората идват при мен и ми казват „О, ти си сестрата на Южени Бушар, нали? Може ли да се снимаме? Знам, че си сестра ѝ, но ти как се казваш, всъщност?“. Представете си това в продължение на 20 години. Вече дори започнах да се шегувам с това. Знам, че хората не го правят с лоши намерения, но въпреки това не е много приятно“ разказа Беатрис.

TennisKafe.com