Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Манекенката Кристина Черна напусна бившия чешки футболен национал Мартин Иранек, след като двамата имаха романтична връзка, започнала като в книгите.

В началото на миналата година Иранек, известен с престоите си в Бирмингам, Спартак (Москва), Терек (Грозни) и Том (Томск), се оплакал на своя фитнес инструктор, че не може да си намери нормално момиче. Треньорът му показва снимки на своя позната, която от една година живее в Прага.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Защитникът тъкмо се е завърнал в чешката столица след престой в Прибрам, за да играе за Дукла (Прага). След това фитнес инструкторът показва снимки на Иранек на Кристина Черна. Следва размяна на телефонни номера, изпращане на съобщения и снимки. Така се стига до романтичната връзка между бившия съотборник на Благой Георгиев в Терек и блондинката, въпреки че възрастовата им разлика е 13 години. Сега обаче бурната любов е изстинала и двамата са разделени.

„Скъсахме! Имахме различни очаквания към нашата връзка. Имах нужода от страст и прекрасни моменти заедно. Той обаче предпочиташе да стои на дивата и да играе на своя „Плейстейшън“. Сега всеки поема по своя път. Аз започвам да водя собствена спортна рубрика по телевизия „Спорт 5“, разкри манекенката пред чешките медии.