А познайте от три пъти къде и с кого Борислав Михайлов е посрещнал Новата 2015 година. В китно родопско селце с приятели от ученическите си години? Не! Вкъщи сам със съпругата си Мария Петрова?! Не, категорично не! На някое тузарско островче в компанията на голям бизнесмен?! Топло, топло! Почти верен отговор. Всъщност, ето го пълния верен отговор, предоставен ви от будните репортери на вестник „ШОУ”.
 
Борислав Михайлов и съпругата му Мария са посрещнали Нова година на Малдивските острови в компанията на Кирил Домусчиев и неговата половинка – Кремена Проданова. Четиримата са потеглили за най-ниската страна в света малко след Коледа – на 27 декември, и са останали там до 3 януари. Компанията е била настанена в един от най-скъпите и тузарски хотели, намиращ се на малък екзотичен остров.
K2.jpg
„Бяха в комплекса „Сонева Джили”. Там отсядат само баровци. Обикновени хора не могат да си го позволят, защото е ужасно скъпо. Островът е малък, но приказен. Красиви палми, бял пясък, кристално чиста вода, върху която са разположени прекрасни дървени къщички.
 
Цената на човек за една
нощувка е 850 долара
 
Това са жълти стотинки за тях. Особено за Кирил Домусчиев”, издадоха източници на вестника на народа. Те са категорични, че шефът на „Лудогорец” е платил само собствената си сметка, а не и тази на президента на БФС.
Двете семейства са пътували със самолет до столицата на Катар – Доха, откъдето са хванали втори полет за Малдивите. От столицата Мале до малкото островче са отскочили с корабче, тъй като разстоянието било само двайсетина километра.

„Малдивите е страна, съставена от стотици острови. Повечето са населени и имат хотели. Ненапразно там се печелят пари главно от туризъм. Не всяко местенце обаче е луксозно. В случая Боби Михайлов и Кирил Домусчиев са избрали един от най-яките хотели. Влезте в интернет, напишете името на хотела и острова, и ще видите за какво става въпрос. Лукс та дрънка!”, твърдят запознати.
Четиримата българи посрещнали Новата година в ресторанта на острова, където го ударили на купон заедно с още няколко семейства от други държави. По някаква случайност компания им правили хора от нашия регион – Сърбия и Гърция.
K3.jpg
Боби и Домусчиев хванали чудесно за плаж време – температурите не падали под 26-27 градуса даже и през нощта. Било слънчево – само да се излежаваш на шезлонга или да си стоиш потопен в невероятно синята топла вода.
Президентът на футболния съюз обаче се притеснявал от визитата им на Малдивите. Най-вече от слуховете, които със сигурност ще тръгнат из спортното пространство. Поради тази причина той се опитал да запази в тайна къде и с кого ще посрещне Новата година. Информацията обаче достигна до тигъра на печата и няма как да бъде покрита...

„Разчуе ли се, ще хукнат едни приказки...! Ще кажат, че ти си ме завел на Малдивите, че ти си платил сметката. Че едва ли не по този начин си капарирал шампионската титла. Ще излезе, че на острова сме разпределили баницата – кой да е първи, кой да е втори и кой да спечели Купата на България”, притеснявал се Борислав Михайлов.
От същото се шашкал и Домусчиев, чийто отбор изостава само на три точки от лидера ЦСКА преди подновяването на първенството на 28 февруари.
K4.jpg
Двамата даже
 
забранили на съпругите
си да качват снимки
във „Фейсбук”
 
Половинката на Кирил – красивата Кремена, била готова да покаже някои от фотосите на приятелките си. Родената в Ямбол дама искала да изненада близките си, но мъжът й я спрял. За да заличат съвсем следите, на връщане Михайлови се прибрали през Дубай, а Домусчиеви – през Истанбул.  
K1.jpg
„ШОУ” припомня, че Кремена Проданова е втората съпруга на собственика на „Лудогорец”. От нея той има две близначета, които на 7 февруари ще навършат две годинки. Едното е момченце и се казва Петър, а другото е момиченце и носи името Дона. Те също са били на Малдивите заедно с маме и тате, но докато Боби и Мария са били сами.
От първата си жена – рускинята Ирина Ивановна, Домусчиев има две големи дъщери – Гергана и Диана.

Боби за втори път посещавал Малдивите. Преди няколко години той и жена му отпразнували там рождения му ден. Само че тогава двамата били на друг остров, който значително отстъпвал на лукса на „Сонева Джили”.
И за Домусчиев това не било първото пътуване до Малдивските острови, а третото.
 
„ШОУ” припомня, че на едно от най-предпочитаните за почивка места скоро бяха и част от футболистите на „Лудогорец”. Владо Стоянов, Михаил Александров, Светльо Дяков и Христо Златински също отскочиха до Малдивите, но в по-скромни хотели. Тяхната нощувка на човек е била 400 долара, двойно по-малка от тази на техния шеф.
 
И за финал един въпрос, докато са топвали телата си в уникалната лагуна, дали босовете на БФС и „Лудогорец” не са обсъждали футболни въпроси?
ГЕОРГИ МАКРИЕВ