Славена Вътова се изфука, че е гледала на живо мача от Висшата лига между Тотнъм и Челси (0:2) вчера. Мис България за 2016 година публикува снимки на профила си, на които сияе от радост. Славена бе на новия стадион на „шпорите” в Лондон заедно със съпруга си Юлиан Цолов, с когото страстно се целуват.

БЛИЦ обаче разбра кой е причината Вътова да пътува до Англия и да изгледа на живо лондонското дерби. Това е нейният добър приятел Димитър Бербатов. Именно бившият ас на Тотнъм е уредил Славена и Юлиан с билети за двубоя с Челси.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Още преди месец Славена се обади на Митко и го помоли да намери пропуски за мача. Те бяха планували с мъжа си пътуване до Лондон и искаха да гледат някой интересен мач. Бербо само с едно-две телефонни обаждания осигури безплатните билети. Славенчето подскочи до небето от кеф и каза, че благодарение на Бербатов се чувства най-щастливата жена на света”, издадоха наши източници.

Те за пореден път поясниха, че между Димитър и Славена няма никакви интимни отношения.

„Категорично няма. Двамата са просто добри приятели и нищо повече. Знаете, че през пролетта се появиха писания, че са любовници. Повод за тази мълва станаха срещите им. Те понякога се виждат и обядват заедно, но нищо повече. Семейни приятели са и не виждаме защо трябва да се прави от мухата слон”, коментират информаторите на БЛИЦ.