Братът на футболната легенда Христо Стоичков се стяга за втора сватба. Това гласи горещата мълва около Цанко, който е влюбен до уши в пловдивчанката Соня Аспарухова. Дамата на сърцето му работи като нотариус. 

Много щастлива от романса им била майката на Христо и Цанко - леля Пенка, която вече дала благословията си за бъдещата снаха и нямала търпение да ги види с брачни халки, пише "Уикенд". 40-годишният Цанко разправял на аверите си, че това е жената на живота му. Със Соня живеели щастливи заедно. Както е известно, Цанко вече се беше женил, а от бившата си Мария има прекрасна дъщеря - Адриана. За наследничката си той се кълне, че е най-хубавият дар в живота му.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Дамата на сърцето му Соня се оказва заможна. Изкарвала добри пари като нотариус в Пловдив. "Определено удари джакпота, дано все така добре се разбират и да са щастливи", коментират в града под тепетата.

Братът на Стоичков отговори специално за БЛИЦ дали ще минава за втори път под венчилото. "Да, със Соня живеем щастливи заедно, но на този етап не мислим за сватба. По време на чума да правим пир, няма как да стане... Бъдещето ще покаже как ще се развият нещата между нас. Заедно сме вече от година и половина", обясни Цанко Стоичков.
 
"Сега ситуацията е доста тежка покрай този пуст коронавирус. Важното е да не фалирам. Трудно е, не е както преди", добави братът на Камата пред БЛИЦ.