Сексапилната плеймейтка Благовеста Бонбонова не се спира и сменя футболистите като носни кърпички. Миньончето, родом от Ямбол, е спала с кого ли не. Статистиката сочи, че бройката и е цял футболен тим. Барабар с резервите...
Сред най-известните й завоевания са Цветан Генков, Ивелин Попов, Иван Иванов-Русия и Иван Караджов. “ШОУ” разбра, че в момента 22-годишното Бонбонче е засмукало играч на "Черноморец" (Бургас), който е младежки национал. Източниците ни споделиха също така, че наскоро е била уволнена от чалготеката на шефа на "Левски" Иво Тонев, където дълго време се изявяваше като танцьорка. 

Повече от месец плеймейтката го раздава влюбена в Пламен Димов. Талантливият защитник се фука пред съотборници и приятели с гаджето си, което не смята за случайно. За него Бонбонова била голяма работа. Дори смятал, че благодарение на връзката с нея щял да стане по-известен. 21-годишният Пламен Димов е син на бургаския треньор Диян Петков, водил за последно "Локомотив" (София). Има брат близнак - Галин, който пък защитава цветовете на "Нефтохимик". Пацо хлътнал здраво по Бонбонова и дори я навил да се премести от столицата при него в Бургас. В София плеймейтката не се спира и
 
всяка нощ
бръмчи по
дискотеките
 
Разбира се, след като беше уволнена от една от най-вървежните в момента чалготеки. Именно Бонбонова беше най-апетитната танцьорка в увеселителното заведение, в което солиден дял има изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев, както и доскорошният приятел на Ели Гигова - Петко Димитров. Покрай професията си миньончето завърза контакти с много футболисти - още, когато едва беше навършила пълнолетие. Един от първите й беше Цветан Генков. Тогава нападателят на "Локомотив" (София) все още беше "зелен" и бързо се захласнал по формите на Бонбончето, която лесно се навила да влезе в кревата му. Авантюрата им обаче беbonbonova2.jpg
ше кратка. Генков разбрал що за стока е половинката му, и я зарязал. Бонбонова обаче не се отказвала. Продължавала да го търси и преследва. А в същото време си имала вземане-даване и с други футболисти - известната купонджийска двойка от ЦСКА по това време Иван Иванов и Иван Караджов. Защитникът и вратарят дори се фукали пред приятели и показвали видео клипчета, на които заснемали оргиите си с Благовеста. В началото се налагало да й плащат, за да я водят на хотел. По-късно триото станало много близко и Бонбончето го правела с Русия и Караджата без пари.
Миньончето стана известна не само покрай Ивановците. В края на 2010 година участва в конкурса "Мис Плеймейт", но изпусна титлата, която отиде в Дорис Дилова. Бонбончето не успя да спечели, но пък стана любимка на целия национален отбор по футбол. "Трикольорите" имаха лагер в Правец преди поредния си мач, а по същото време един хотел с тях деляха и кандидатките за титлата "Мис Плеймейт". Бонбонова грабна окото на свалячите от националния отбор, като слуховете са, че е преспала с Николай Михайлов и Благой Георгиев. Още тогава и лепнаха прякора Новата Николета. Тя обаче никак не го харесва и иска да си бъде просто Бонбонова. Още тогава обаче се прочу, заявявайки, че е минала през всички национали - "Нека Матеус да повика някой нов. Тези всичките съм ги минала!"
"По-различна съм и от Златките, и от Николета. Те имат прекалено евтино излъчване и поведение. Не искам да обиждам никого, Николета е красиво момиче, но с някои си постъпки падна на много ниско ниво", коментира Благовеста.
След като не успя да се захване сериозно с някой от националите, миньончето се отправи към лагера на младежите. От тях забърса Самир Аясс, който е юноша на ЦСКА, но кариерата му не върви много добре. Халфът рита в "Банско" и в няколко други клуба, в които се задържаше за по няколко месеца. И с Бонбонова не се задържа много, след което тя се хвана с Роналд Донев. Той е син на главния селекционер на "Левски" в момента Дончо Донев. Именно бившият футболист на "сините" постоянно съветвал сина си да разкара Бонбончето и да си хване сериозна приятелка. Плеймейтката пък не се отказа от футболистите и тръгна с Пламен Димов от "Черноморец". "ШОУ" разбра, че двамата се запознали това лято на морето. Бонбончето била една от танцьорките на турнир по смесени бойни изкусва (ММА), който се провел в Свети Влас. Защитникът на "акулите" пък бил с приятели на първия ред и се захласнал по шеметните й форми. Още същата вечер били заедно на дискотека,
 
свалката се
получила
 
и вече месец са неразделни. Много близка на Бонбонова напоследък станала друга известна мъжемелачка - Ангелинка Ангелова, която пък е гадже на съотборника на Димов в "Черноморец" - Лъчезар Балтанов. Влюбените двойки често обикаляли заедно по плажната ивица, а Бонбончето дори навивала младежкия национал да отскачат до брега и в късните часове, тъй като именно плажът бил любимото й място за секс. За разлика от Ангелинка, Благовеста се фукала с далеч по-голям брой футболисти, с които е преспала. Говори се за нейни авантюри и с играчи на "Левски" и "Литекс". Само допреди месеци миньончето беше най-вървежната танцьорка в чалготеката на Иво Тонев. Той обаче я разкара, тъй като разбрал, че доста пъти си тръгвала след работа с някой от клиентите. Плащали й, за да спят с нея. Но предварителната уговорка с шефовете на заведението била друга - да не се занимава с клиентите, а единствено да танцува. Бонбонова обаче не могла да промени характера си и постоянно искала да бъде с футболисти. А именно те са най-честите посетители на чалготеките. И така Бонбонова ги сменя един след друг, за да стигне до Пламен Димов, който не е ясно дали ще успее да я задържи за дълго в леглото си.
bonbonova.jpg

Малко известно е, че
 
миньончето
получава инсулт
на крехка възраст
 
Когато още не била навършила пълнолетие, Благовеста празнувала Коледа със съучениците си в ямболска дискотека, включила се в състезание за танци и го спечелила. Когато тръгнала да получава наградата си, получила тежък инсулт. "Точно като удар е. Паднах и оттам не помня нищо. Събудих се вече в болничната стая", спомня си Бонбонова. Първоначално в Ямбол я лекуват срещу алкохолно натравяне, а когато установяват, че е получила инсулт, я транспортират в София. Тийнейджърката не можела да ходи и да говори, но след три месеца болничен престой се възстановила напълно. Успяла да завърши учебната година и след време продължила с танцовата си кариера, този път професионално. Героинята ни също така изкарва добри пари и показвайки голото си тяло.
Бонбончето има опит пред фотообективите, като вече може да се похвали с две корици на еротични мъжки списания.
ПАВЕЛ СТОИМЕНОВ