Световното първенство по футбол в Катар е най-добрият начин да завършим годината със силни и неподправени емоции, каквито единствено най-големият футболен форум на планетата може да ни предостави. 

За феновете на красивата игра това е и ценна възможност да изпробват уменията си на изкусни познавачи. В платформата на WINBET вече е активен “Бонус Стоичков”, чрез който майсторите на предвижданията могат да си спечелят безплатен залог, избран от самия кавалер на Златната топка. 

Какво представлява “Бонус Стоичков” и какво носи на играчите?

Всеизвестен факт е, че играта “на живо” носят допълнителна тръпка, без аналог в света на спортните залози. Причината е проста за обяснение - когато дадена среща вече е стартирала, а ние имаме възможността да наблюдаваме развитието ѝ на живо, поставянето на залог носи уникална емоция и приток на адреналин.

Именно залозите на живо на мачовете от Световното първенство са в основата на “Бонус Стоичков” - най-новата промо оферта на winbet.bg, вдъхновена от тазгодишния толкова необичаен Мондиал в Катар.

Условията на бонуса не са никак сложни и всеки един регистриран потребител на WINBET може лесно да ги изпълни, поставяйки единичен залог от поне 20 лева “на живо” на срещите от Световното първенство. Допълнително условие, че въпросното единично събитие следва да има коефициент от поне 1.30, за да бъде залогът валиден за участие в промоцията.

За всеки подобен залог, без значение дали е успешен или не, голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков ще предостави на потребителя безплатен залог, който да използва впоследствие, за други спортни залози на сайта на WINBET. Защото който играе… получава бонус! 

Впечатляващ е и начинът, по който потребителят ще научи стойността на своя бонус  - за пръв път сред българските хазартни оператори, герой от рекламата на кампанията персонално връчва бонуса на щастливия клиент, разбира се виртуално. Това се случва на специалната страница на бонуса от сайта winbet.bg.  

Под зоркото око на Христо Стоичков

Както и можеше да се очаква, WINBET осигурява на клиентите си впечатляващо разнообразие от пазари и възможности за залози по време на Мондиал 2022 в Катар. 

“Бонус Стоичков” остава великолепна опция за почитателите на залозите в реално време, но на winbet.bg потребителите могат да се възползват и от множество полезни инструменти, като например: Ранно изплащане, Застраховка Колонка, Бонус Колонка и 0% Марж. По този начин играчите могат да изпробват различни стратегии за успех, намирайки най-успешната формула за себе си. Важно е обаче да се знае, че залозите, при които са използвани тези възможности не са валидни за промоцията Бонус Стоичков.

Бонус 4-4-2 за още по-силна тръпка

Приятните изненади от WINBET обаче не приключват тук, защото на сайта на оператора играчите могат да се възползват от още едно предложение с участието на най-голямата звезда на българския футбол.

Това е “Бонус 4-4-2”, вдъхновен от най-класическата система на игра в историята на този спорт. Всеки един клиент на WINBET, който направи четири квалифициращи залози за “Бонус Стоичков”, ще бъде включен и в жребия за две предметни награди - чисто нови телевизори.

Бонус “Краен победител” за най-добрите познавачи

Бонус “Краен победител” пък е офертата, насочена към играчите, които се осмеляват да предвидят кой ще спечели Световното първенство в Катар. Тук всяка прогноза на потребителя може да му донесе безплатен залог в размер между 5 и 2000 лева, в зависимост от това кой е избраният от него отбор и докъде е стигнал на Мондиала.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!