В семейството на Валери Божинов и Николета Лозанова винаги е интересно. Двамата все за нещо ще намерят да вдигат скандали, въпреки че се опитват да показват пред обществото, че всичко между тях е наред.
 
Източници на “ШОУ” споделиха, че последната кавга между футболиста и плеймейтката не е любовна изневяра или познатите до втръсване Алисия и Николай Михайлов. Този път става въпрос за нещо лично - бъдещата дъщеря на Валери и Николета. Чаровната моделка е бременна в четвъртия месец, очаква се да роди в края на март или началото на април догодина.
 
Вече се знае и полът на детето - момиченце, което ще бъде второ дете за нападателя на националния ни отбор. Божинов има едно отроче, син от певицата Алисия. 25-годишният футболист на Спортинг (Лисабон) има успех с децата, но не и с любовните връзки, след като предишното му съжителство с фолкизпълнителката приключи със скандал.
 
Наши информатори разкриха, че разправията между Валери и Николета се разразила заради името на бъдещата им дъщеричка. Плеймейтката нямала нищо против бебето да носи името на майката на Валери или да вземе първата буква на Пепа Божинова. Точно тук обаче гръмнала олелията между двамата младоженци, които сключиха брак преди около месец. Футболистът не искал и да чува за подобно предложение, скочил като ужилен и започнал да крещи.
“Как така, какви са тези имена. Има толкова хубави имена с други букви, ти на това точно ли се спря. Не искам цял живот някой хора да си мислят, че детето ми е кръстено на тях”, разбунтувал се Божинов.
 
Нападателят на националния ни тим повече от една година е в лоши отношения с майка си Пепа. Една от причините затова е предишната връзка на играча с Алисия и последствията от нея. Майката на Валери и до днес продължава да стои на страната на певицата, виждат се често, гледа Валери-младши.
Четете повече подробности в новия брой на вестник “ШОУ”