Моделът Николета Лозанова е бременна от Валери Божинов! За любовен романс между двамата се говори от седмица, но явно нещата са доста по-сериозни, пише столичен вестник. Футболистът на Парма и палавата пловдивчанка били интимни от 4 месеца и се срещали за секс авантюри в Италия. Свалката станала в нощен клуб в София. Същата вечер двамата се прибрали заедно в комплекс "Царско село".

2_1.jpgЗа качествата на модела под чаршафите нападателят знае от съотборника си в националния отбор Николай Михайлов. Изданието твърди, че певицата Алисия вече не живее в Италия. Половинката на национала се изнесла от къщата му в Парма, а отношенията между тях били обтегнати. Пръст в това има и родената за грях Николета.

Лозанова получила обещание да се събере скоро с любовника си, след като той уточни напълно нещата с Алисия. Причина за бъдещата раздяла на звездната двойка била алчността на певицата, която искала пари от половинката си, за да вдигне спа център край морето.

Ако слуховете за Валери и Николета се потвърдят, футболистът скоро ще дундурка второто си дете, след като преди 3 години Алисия роди Валери-младши. Клюките за това се подхранват и от факта, че в последно време моделът избягва светски събития. Николета бе набрала сериозна скорост с реклами и фотосесии. /БЛИЦ