Футболистът Валери Божинов и Бориса Тютюнджиева имат нещо общо, което съвсем скоро може да обвърже ежедневието им, и двамата да заживеят под един покрив. Говори се, че както спортистът, така й чаровната моделка щели да се включат в следващия сезон на риалити формата „Къртицата“.

Двамата били сред най-високоплатените звезди, които щели да вземат участие в предаването, а за Божинов дори се твърди, че е изявил претенция за сума от 100 хиляди лева, твърди "Блясък". Феновете на „най-мащабната продукция“ отсега са сигурни, че ако точно Валери и Бориса наистина заемат местата си в шоуто, то със сигурност ще стане много интересно. Фактът, че моделката отскоро е сама, а Божинов с разклатен брачен живот, ги навежда на тази мисъл.

Любопитно е дали наистина на Валери и Бориса ще им се наложи да делят един дом - базата на "Къртицата", общо спално помещение и една храна... А още по-интересно е как съпругата на безработния в момента футболист - Николета Лозанова, ще реагира, ако той се събере с Тютюнджиева, която преди време беше свързвана с Николай Михайлов. Вратарят и нападателят вече са свикнали да разменят половинките си, след като вече го сториха с Николета и Алисия. А дали само с тях...

Бориса Тютюнджиева пред БЛИЦ: Далече съм от всякакви наркотици