Валери Божинов може и да си има сериозно гадже в лицето на Биляна Дол, но това не му пречи да се заглежда по чуждите мацки. Лошо няма, защото Валерката е известен сваляч и окото му няма как да не забележи свежата женска плът.

Божинов е впечатлен от красотата на италианката Валентина Виняли, която е най-сексапилната баскетболистка в света в момента. Той признавал, че ако не е връзката му с Биляна, която също е с перфектно тяло, ще издири и ще свали Валентина, превръщайки я в поредното малко коте в кревата си, твърдят източници на БЛИЦ.

Красивата брюнетка пък подлуди с горещи фотоси от Малдивите почитателите си в „Инстаграм”, където има над 1 милион почитатели. 26-годишната Виняли прекарва ваканцията си на райското място.

„Няма такова тяло. Няма такава жена!”, въздишат отдолу почитателите й.

През 2013 година Валентина изгря в “Плейбой” с екипа на Лейкърс, който обаче не беше истински, а умело нарисуван върху приказното й тяло.

Високата 183 сантиметра красавица носи екипа на баскетболен тим от Милано, но специалисти признават, че тя не е от най-добрите с оранжевата топка в ръка.

„Нейната сила е в красотата й. С нея стана популярна не само в Италия, но и в Европа”, твърдят те. Пуснете си видеото, за да се убедите. 

 

 

Публикация, споделена от Viola Valentina Vignali (@valentinavignali) на