ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Българският Валери Божинов продължава да си живее живота на гърба на "Спортинг". "Лъвовете" се чудят как да се отърват от него, но не могат. Те му поставиха цена от 6 милиона евро, за да си избият разходите по национала. За сега обаче на хоризонта няма будали, които да извадят тези пари, пише “Стандарт”.

Неустойка пък пречи да бъде изгонен от Лисабон. Според медиите в Португалия тя също възлиза на 6 милиона евро. Така Валери е заплашен да тренира само за здраве на "Жозе Алвеладе".

Напоадателят обаче показа, че се чувства много добре със заплатат, която получава. Божинов увеличи семейния автопарк с още едно "Бентли". Нападателят брои 350 000 евро, за да се сдобие с последното бижу - "Ню Континентал". Божинов ще може да му се порадва след завръщането си от семейната ваканция с Николета. Половинката на Валери също има "Бентли". Той й подари бяло такова при обявяването на годежа.

С подобно Бентли се фукат редица големи футболисти. Не тайна, че сред любителите на марката са звездите на англисйката Висша лига, както и португалският голмайстор на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо.

Дали това е поредната закачка между Божинов и бившият любим на жена му – Николай Михайлов? Само преди два дни стражът на Твенте се изфука с Ламборгини за 500 000 долара. Божинов не чака дълго и отвърна подобаващо. Сами преценете чия покупка е по-успешна:

________.jpg
бентли_1.jpg