Българският национал Валери Божинов не сменя само футболните клубове като носни кърпички, а очевидно прави същото и с жените. Уж е верен на съпругата си Николета Лозанова, а в същото време й кръшка, припомняйки си доброто, старо време, когато на него и Николай Михайлов им се носеше славата на най-големите плейбои. Напоследък Божинов вършеел из Италия. Това разбра "ШОУ" от близки до футболиста, който не пропуснал да се похвали за поредните си "жертви".
 
Сега Божинов правел каквото си поиска, нямал никакви задръжки. Осъзнал, че му се е паднала отлична възможност да вилнее, тъй като Николета е далеч от него и това е идеална възможност да се развихри. Скандалната плеймейтка се прибра в България преди повече от месец и е едно от главните действащи лица на най-новото риалити предаване - "Къртицата". И докато зрителите гледат изявите на Лозанова или по-точно Божиновица, то Валери ги кърти на Ботуша. Не наказва съперниците, тъй като работата му е да се доказва на футболния терен, а бележи гол след гол по тъмните часове.
 
С екипа на
"Виченца"
е трагичен
 
Сигурно дори самият той вече не помни кога за последно е вкарал гол. Клубът го привлече от "Верона" с идеята да помогне за спасението в Серия "Б", но българинът изобщо не оправдава доверието. Дори май не смята и да си дава много зор и му дреме на оная работа, с извинение, дали "Виченца" ще изпадне в трета дивизия на Италия или ще оцелее. На Валери му стигало, че "Спортинг" (Лисабон), който държи правата му, е задължен да му плаща по 1,2 милиона евро на година. Както е известно, нашето момче излъга португалците да подпишат с него до юни 2016-а, за което сега си патят, а Божинов вече не си знае парите. Факт е, че по Николета Лозанова пръсна милиони. Направиха пищна сватба, постоянно я води на почивки в тузарски курорти, купиха си обширен апартамент в София, тя му роди дъщеричка, но въпреки това Божинов си остава същият и не се променя.
"Сега, когато Николета е в България, той дори се почувства поне 5 години по-млад и започна отново да прави това, което беше негова запазена марка - да сваля жените. Сподели ни, че само за последните две седмици и успял да "удари" две засукани италианки. Явно не е забравил как се сваля и все още го умее добре", коментираха от обкръжението на Божинов пред "ШОУ".
Момичетата, с които Валери се срещал, предварително му обещавали, че може да им има пълно доверие и че нищо няма да се разчува след срещата им. И те като него били навити на секс за една вечер и нищо повече. На Божинов обаче явно не му пукало, тъй като сам се хвалел за подвизите си. Дори и свалките му с италианките да достигнели до ушите на Николета, знаел как да я укроти и тя да му прости. Щял да я засипе с цветя, да я заведе на романтична ваканция и бързо да й мине.
"Николета е много лесна. Вижте, че и тя се дава на чуждите мъже. Те просто са като две капки вода. Едната вечер могат да са с други партньори и още на следващия ден пак да си бъдат заедно и да демонстрират лудата си любов един към друг. За тях изневерите не са нищо особено", сподели нашият човек.
KAMATA_1.jpg
И наистина се оказва прав, след като цяла България се увери колко лека жена е Николета. Зрителите на "Къртицата" станаха свидетели преди дни на любопитна случка, като пловдивчанката отново се прояви. Изглежда, че Лозанова изобщо не страда от липсата на съпруга си Валери по време на престоя си в шоуто. По време на един от епизодите бяха излъчени кадри, на които се наблегна на скандала между Азис и Деян Икебаната, които се караха и си разменяха обиди. В същото време обаче на заден план се случваше нещо интересно в спалнята.
 
Николета
се беше
излегнала в
леглото си,
 
а един от участниците - Тодор, я масажираше. По-интересното беше, че съпругата на Божинов не само, че не се смущаваше от близостта си с чуждия мъж, а дори махна блузката си, за да му осигури по-добър достъп до кожата си. Под дрехата, естествено, липсваше сутиен, което направи масажът още по-интимен. Близки на футболиста споделиха за Вестника на народа, че Божинов първоначално се подразнил, като разбрал за случката, след което обаче ги уверил, че Николета го прави само заради шоуто и за да привлече вниманието на зрителите. Самият Валери също беше в "Къртицата". Нападателят на "Виченца" се появи в предаването, докато там още беше Денис Родман. Лудият американец от НБА жестоко засегна Николета и Божинов, който влезе, за да брани половинката си от тъмнокожия звяр. Скандалният Родман се държа грубо с всички участници, дори и с появилият се "на пожар" Валери, заявявайки, че се съмнява той всъщност да е футболист. "Наистина ли си футболист, къде играеш?", обърна се учуденият американец към Божинов, след като го видя за първи път. А преди това, очевидно вече разбрал за брака на Николета и Валери, Родман захапа пловдивчанката с думите: "Гаджето ти уж е известен, пък ти работиш без причина. Той печели толкова много пари, ти какво правиш тук и защо се бориш за тази награда? Сигурно ти се иска да се беше омъжила за онова дребно копеле Меси!" Това силно разстрои Николета и се наложи другите участнички да я убеждават как са уверени, че не е с Валери заради парите.
И въпреки униженията, които Лозанова търпяла на моменти в предаването, Божинов я съветвал да не напуска, а да стои в играта до самия край. "Това й участие му идва перфектно. Сега Валери може да прави каквото си иска в Италия, защото е сам. Първоначално му бяха поверили малката Никол, но
 
той не може
да я гледа,
 
тъй като е по тренировки и мачове. Затова дъщеричката им беше пратена при бабите в България", информира за Вестника на народа един от близките на семейството.
"ШОУ" разбра също така, че Божинов със сигурност няма да остане във "Виченца" след края на сезона. Николета дори се замисляла дали да не избере друга държава и да се махнат от Италия. Не е тайна, че именно скандалната плеймейтка се явява мениджър на футболиста и взема крайната дума за последните му избори на отбор.
ПАВЕЛ СТОЙЧЕВ