Националът Валери Божинов коментира пред спортно шоу „Гонг“ на „Дарик Радио“ сексчата със студентка. По-рано днес БЛИЦ ви представи цялата кореспонденция на нападателя на Партизан с Ива Стаменова, което кани на гости в Белград.

„Младо момче съм, хубаво момче, нормално е да има интерес към мен. Жалко само, че такива лични неща излизат наяве. Жалко е, защото ако аз започна да показвам лични неща, ще трябва ги коментирам през пет минути“, коментира Божинов.

„Това са лични неща. В България обаче има много странни хора и търсят Пи Ар на гърба на чужди хора. Аз никога не съм излизал да се хваля и да показвам с кого съм бил и какво съм прави. Винаги е ставало обратното. Винаги другият е ходил и се е хвалил, за да става известен. По една или друга причина, моето име се замесва в разни неща“, продължи нападателят.

„Умолявам всички да спрат да използват моето име. Искам за мен да говори кариерата ми. Не съм откраднал, не съм взел от никого нещо, не съм убил човек в крайна сметка“, сподели още националът.