Бременна ли е Мария Шарапова? Агентът на красавицата даде отговор на този въпрос. Макс Айзенбъд категорично отрече “новината” пред в. “Спорт Експрес”. Личният мениджър на най-печелившата спортистка в света я определи като абсолютно невярна.

"Мария не е бременна. Вече съм уморен от всички тези онлайн издания и журналисти, които не разбират нищо и без доказателства си измислят новини. Това е отвратително, изрази възмущението си Айзенбъд. - Нека всички тези хора да се занимават със собствения си личен живот, а не с този на другите.”

В последните дни из медиите плъзнаха спекулации, че 26-годишната Шарапова очаква първото си дете от най-добрия български тенисист Григор Димитров. Както вестник “ШОУ” наскоро разкри, Гришо наистина иска да става баща, но рускинята поне засега се дърпа заради кариерата си.

Хасковлията тотално е свалил гарда, а резултатите са очевадни. Той започна да губи все по-често и по-често на корта. Руската красавица също не мисли за тенис. Напоследък тя отказва участия на турнири, оправдавайки се, че е контузена. Близки до Григор обаче твърдят, че Мария е здрава, но предпочита да се отдаде изцяло на своя любим.

От обкръжението на Григор Димитров са притеснени, че сляпата любов между двамата може зловещо да попречи на развитието им като тенисисти.

“Те не могат един без друг. Някои започнаха да сравняват Гришо с Валери Божинов. Причината е ясна – както Николета съсипа кариерата на футболиста, така и Маша съсипва кариерата на тенисиста. Има обаче една съществена и доста огромна разлика. Николета изпива на екс парите на Валери Божинов, докато Шарапова не само че не папка от банковата сметка на Гришо, ами си има доста по-солидни спестявания от него.

Мария е пълна с пари. Но от психологическа гледна точка тя действа на Гришо така както онази плейметка влияе на Валери. Божинов също като хасковлията беше уникален талант, определяха го като бъдещия Стоичков. Видяхте докъде я докара той. В момента никой не го иска. Дано Григор Димитров не “постигне” същото”, коментират в спортните ни среди.