Бременната Алеся Кафелникова сподели снимки от откровена фотосесия и зарадва феновете си в Instagram. Руският супермодел и дъщеря на тенис легендата Евгени Кафелников публикува поредица от кадри, на които позира в широки дънки с ниска талия и кроп топ, който разкрива гърдите ѝ. 22-годишната красавица позиция и в рокля макси дължина от прозрачен плат с големи обеци и грим в стила на опушени очи (б.р. техника на цветовете за грим на очите с плавен преход от светло към тъмно).

Автор на снимките е фотохудожникът Полина Бертран. Тя публикува няколко черно-бели фотографии, на които Кафелникова е щракната гола в прозрачна пелерина, покриваща тялото си с ръце.

„Малко хора знаят, но аз винаги съм мечтала да бъда млада майка и тази мисъл никога не ме е напускала от 18-годишна и когато срещнах съпруга си, веднага му казах без колебание:„ От хора като теб имам спешна нужда да раждам. "Мисля на глас - и воала!", призна Кафелникова, която добави, че е бременна в 31-а седмица.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Последователите оцениха появата ѝ в коментарите под публикацията и я поздравиха за бременността. „Разкошна“, „Поздравления, красота!“, „Най-красивата“, „Просто най-добрата, Алеся“, пишат феновете.

По-рано в мрежата се появи първата снимка на бременна Алеся Кафелникова. Тя стана героиня на новата корица на списание Elle, с участието на бяла дантелена рокля, жълта плетена жилетка и черни маратонки от спортната марка Adidas.

Първите слухове за бременността на Алеся Кафелникова се появиха през февруари. Подозренията, че моделът очаква бебе, бяха потвърдени от дизайнера Надя Сказка. На 29 май пък Кафелникова показа снимка от собствената си сватба. Тържеството се проведе на 22 май в Москва. Тя публикува снимка, на която може да видите букет и сватбена рокля. „Сега знам точно как се чувстваше Пепеляшката на Уолт Дисни, когато намери своя принц“, написа тя тогава на поста. Избраникът на Кафелникова е ръководителят на рекламна агенция Георги Петришин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesya Kaf (@kafelnikova_a)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesya Kaf (@kafelnikova_a)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesya Kaf (@kafelnikova_a)