Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от лицето ѝ. Спортната водеща вече има оформено коремче, а бебето ще се появи на бял свят през есента. Половинката на Венелин Петков продължава да води спортната емисия и възнамерява да слезе от ефир малко преди раждането. Тя споделила пред колеги, че се чувства отлично и работата не ѝ пречи, дори напротив – вдъхновява я, пише таблоидът "Уикенд".

В началото на бременността Николета си взе няколко седмици отпуск, който съвпадна с началото на извънредното положение в страната заради коронавируса. Уплашена от разпространяването на заразата, блондинката предпочете да си стои вкъщи и да пази леглото. Отсъствието ѝ предизвика много въпроси среди зрителите, а по-интуитивните веднага заподозряха, че може би очаква дете.

Когато първите три критични месеца преминаха, Маданска се върна в ефир и изглежда по-щастлива от всякога. Запознати издават, че поне от година тя силно копнеела за бебе и скоро мечтата ѝ ще се превърне в реалност. Мъжът ѝ също с нетърпение очаквал появата на своя наследник.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Въпреки че гони 50-те, Венелин Петков доскоро бе фокусиран върху кариерата си, ала с напредването на възрастта все пак се замислил и за дете. Така с половинката му стигнали до извода, че са готови да бъдат родители и резултатът е налице.

През последните 5 години, откакто имат връзка, журналистите няколко пъти бяха пред раздяла заради тежкия характер на Петков. Из коридорите на медията се шушука, че той е изключително педантичен, сприхав и доста стиснат, а това никак не се харесвало на половинката му.

Говори се, че даже навръх рождения ѝ ден отбил номера и минал евтино само с цветя. Наскоро Николета чукна 36, а партньорът ѝ подарил красиво аранжиран букет от любимите ѝ слънчогледи. Mаданска привидно се зарадвала, за да не прави драми,  но пред близки споделила, че е очаквала и „още нещо” за празника си.

Любовта на новинарите пламна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Свидетели коментират, че тогава двамата си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден карали ски заедно.

Хора от обкръжението на Николета твърдят, че тя направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома ѝ под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под влиянието на чара ѝ и в началото трудно успявал да скрива увлечението си по нея, макар че полагал усилия.

Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Венелин, който дълго време бе гадже на колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бивша миска и водеща на предаването „COOL...T”  Поли Гергушева. 

Според запознати Трайкова не е очарована от факта, че Венелин ще става родител. Навремето с него бяха една от най-известните любовни двойки в кулоарите на Би Ти Ви, но разлъката помежду им настъпи, когато ги повишиха от водещи в шефове на новините.

Двамата продължават да работят заедно и спазват добрия тон, но вестта за бременността на Николета жегнала дълбоко чувствителната Гена. Хора от  обкръжението ѝ твърдят, че дълбоко в себе си тя таяла неджеди някой ден отново да се събере с Венелин, но уви – шансовете това да се случи клонят към нула.