Навръх 35-ия си рожден ден Мария Шарапова обяви в социалните мрежи, че ще става майка за първи път. Сега разкри пореден успех и в професионалната й сфера. Тя влезе в борда на директорите на италианската модна марка Moncler.

"За мен е чест да бъда част от настоящето и бъдещето на такава легендарна компания. Може би Милано ще бъде първото бизнес пътуване на детето ми", написа в социалните мрежи петкратният шампион от Големия шлем.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Известно е, че сътрудничеството между спортистката и марката е предназначено за периода 2022-2024 г. Заедно с нея в управленския процес се включи и бившият президент на Nike Inc. Жана Джаксън и вицепрезидентът на Mercedes Benz AG по комуникациите и маркетинга Бетина Фетцер. Обявявайки това, председателят и главен изпълнителен директор на Moncler Ремо Руфини изрази увереността си, че ще могат да разширят хоризонтите на компанията:

Тяхното пристигане ще подсили нашата визия за „Отвъд модата, отвъд лукса“ чрез тяхното забележително преживяване. Техните гледни точки и идеи ще осигурят допълнителен тласък за разбирането на групата за младежката култура и изграждането на общността, което е част от нашето пътуване да достигнем до нова публика по света.

Бомбастична новина за Мария Шарапова! СНИМКА