Кристиано Роналдо е един от най-известните футболисти в света и винаги привлича погледите, където и да се появи. Същото обаче може да се каже и за приятелката му Джорджина Родригес, която за пореден път демонстрира перфектното си тяло, въпреки че е бременна и се очаква да роди през ноември.

Португалската звезда на Реал (Мадрид) и тъмнокосата му приятелка отмарят на луксозна яхта край бреговете на Ибиса. Именно там Джорджина привлече вниманието на папараците, появявайки се на палубата със стилен червен бански, който й стоеше убийствено.

Според португалските медии Кристиано Роналдо и приятелката му чакат момиче. Това ще бъде втората дъщеря на футболната звезда, след като по време на Купата на конфедерацията се родиха близнаците Ева и Матео. Те бяха родени от сурогатна майка, която е неизвестна. По същия начин звездата на Реал (Мадрид) действа и с първия си син Кристиано-младши, чиято майка също остана неизвестна.

Големият син на футболиста, който вече е на седем години, призна, че мечтата на баща му е да има седем деца. Така броят на децата на Кристиано Роналдо ще отговаря на традиционния номер на фланелката му и на запазената марка на португалеца – CR7. Очакваното в края на годината момиче пък ще бъде първото дете на лидера на „белия балет“, чиято майка ще бъде известна на обществеността.