Благой Георгиев стана баща за трети път. Чаровната му половинка Есмер го дари със син - Елай. Няколко часа след раждането започна наводнението от снимки и селфита в профилите на рускинята и българския футболист. Подобаващо Есмер е добре подготвена за снимките дори в болничното легло. Тя е добре гримирана - с грим, спирала и червило. Над нея се е надвесила майка й, която е неотлъчно до дъщеря си. Част от коментарите под снимките са свързани именно с грима. Последователи на Есмер се чудят как е възможно само часове след раждането гримовете и селфитата отново да са на дневен ред...

За раждането на общата им рожба Есмер и Благой са избрали на клиниката "Мать и дитя", която се намира в подмосковието. Чаровната родилка е получила възможно най-добрите и луксозни условия. Говори се, че българинът и половинката му са се изръсили малко над 10 хиляди лева за раждането, а престоят в клиниката се плаща допълнително.

"Любов моя, благодаря ти, че те има и че ми подари такъв прекрасен ангел", написа Благо Георгиев в "Инстаграм", а Есмер му отвърна: "Моята задача е изпълнена - най-добрия подарък от Всевишния и от мен, за най-добрия съпруг и най-любящия баща на света".