ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Световното първенство по футбол в Русия може да се похвали с върхови постижения по отношение на свалките и секс туризма, пише "Ведомости".

Изданието цитира данни от приложението за запознанства с цел неангажиращ секс "Тиндър", което бе силно използвано от фенове и спортисти и на Олимпиадата в Пьонг Чанг по-рано тази година. Данните сочат, че трафикът е скочил 11 пъти (!) в сравнение с посещаемостта по време на Игрите в Южна Корея.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Оказва се, че предупрежденията към руските девойки да не правят секс с чужденци по време на Мондиала не са никак случайни. Оказва се, че секс туризмът върви ръка за ръка с футбола по думите на аржентинския фен Агустин пред "Метро".

"Да, тук сме, за да гледаме мачовете, но защо да не намерим любовта. Не знаехме какво да правим по време на мачовете и решихме да опознаем местните момичета. Знаете ли как наричаме фен зоната в Москва? Флирт зона! Събаме се и купонът започва. Конкуренцията сред нас, чужденците, е жестока, защото не всяко руско момиче говори испански или английски", оплака се аржентинецът.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ

Разказът продължава с 25-годишната рускиня Мария, която открито заявява, че е чакала Мондиала заради срещите с чужденци.

"Говоря добре англиски, а приятелката ми Люба знае три езика. Имаме по две-три срещи на седмица. Знаем, че няма да срещнем любовта, защото момчетата ще се върнат в страните си, а ние ще останем тук, когато Световното свърши. Идеята ни е да променим имиджа на руските момичета. Хората мислят, че сме провокативно облечени и готови да спим с всеки непознат, но не е така", коментира рускинята.

Припомняме, че преди старта на турнира от Аржентинската футболна федерация посъветваха феновете си как да свалят руски фенки, а след избухналия скандал, обявиха написаното като грешка.

Междувременно в социалните мрежи се появи видео, в което бразилски фен се забавлява с руско момиче в местно нощно заведение.