Съпругата на английския национал Ашли Коул - Черил, иска да напусне риалити шоуто "X-Factor", където е член на съдийското жури и да роди дете на своя съпруг. Това призна председателят на журито, в която красавицата участва. Той заяви в интервю за "Нюз ъф дъ Уърлд", че много иска да задържи Черил в екипа си и е готов да й даде двойно повече от 1,2 милиона хонорар, който тя получава в момента. Според него обаче това няма да бъде възможно, тъй като 26-годишната красавица иска да създаде семейство с Ашли и не мисли да отлага повече това.

“Черил има толкова много събития в живота си. Най-важното нещо за нея в момента е да създаде семейство. Шоуто е голям ангажимент, отнема ни шест месеца от годината. Черил иска да има бебе с Ашли и тази година го отложи заради многото работа, която имаше покрай предаването и сингъла си. Тя обаче не иска да чака още много и затова не е много отворена към идеята да продължи да бъде съдия в журито на предаването", каза Коуел.

“Имам много приятелки, които само отлагат това събитие, но аз не искам да съм като тях. Би било прекрасно да имам голямо семейство", коментира самата Черил./БЛИЦ