Един от най-големите фенове на ЦСКА Емо Любенов – Луканката, е направил днес опит да връчи лично избраните подаръци на рожденика Александър Томов. Запалянкото е посетил по обяд пернишкото село Студена, където е палатът на вече бившия шеф на “червените”. Той получил преди това информация, че политикът ще е в огромната си вила, но когато пристигнал, не открил никого. БЛИЦ писа още вчера, че фенове на ЦСКА са приготвили вибратор, вазелин и раирана пижама за Томов, който днес навършва 55 години.
“Опаковахме подаръците в една кутия, като пъхнахме вътре и картичка с пожелание. Но не заварих жив човек в Чичотомовата колиба. Абе всъщност то си е цял палат, хич не прилича на колибка. Само голямото му куче бе там, но като ме видя, не знам защо не започна да лае. Може би се изплаши бедното животинче”, заяви в шеговит тон Луканката.
“Почаках, но Томов не се появи. Тогава помолих някакъв негов комшия за пирон и чук. Човекът веднага ми се притече на помощ и ми услужи с инструментите. Кутията заедно с вибратора я закачих на забития здраво във вратата пирон. Лупи няма начин да не я открие, като се върне”, добави пред БЛИЦ запалянкото.
Той обаче не пожела да цитира пожеланието в картичката. “Много е специално, много е лично. Няма как да ви кажа какво пише. Ние обаче с тези три подаръка сме се постарали да се погрижим за Томов, ако му се наложи да попадне зад решетките”, завърши Луканката.