Помощник-треньорът на Черноморец Георги Чиликов накара „синята“ легенда Георги Иванов да посинее от яд след мач на тенис, който се игра на един от кортовете по хотелите в Слънчев бряг.

Гонзо подходи високомерно към съперника заради реномето си на майстор с ракета в ръка, извоювано от многобройните му летни победи в черноморския курорт. Той обаче не знаеше колко много е напреднал бургазлията от редовните си тренировки през последните 8 месеца. Не знаеше, но се убеди в първия сет, спечелен с лекота от Чилика с 6:3, разказва човекът на "Бесове". Иванов обаче влезе в час и изравни след 6:2 във втората част. В решителното трето разиграване асистентът на Херо измъкна победата с тайбрек 7:6, което вбеси Гонзо. Пораженецът пробва да изкара виновна ракетата си и я наказа с мощна забивка в корта, но горкият инвентар издържа удара.

С победата на тенис Чиликов взе реванш за загубата си от бившия спортен директор на „Левски“ на футбол. На игрището на хотел „Еврика“ Гонзо и приятели се наложиха над бургаска селекция с 6:5. В отбора на победителите личаха имената на екснационали като Захари Сираков, Мартин Кушев и Йордан Петков, а в местния тим играха добре познатите на феновете Радостин Кишишев, Георги Чиликов и Милен Георгиев.