Бившият ни футболен национал Георги Пеев отбеляза 4 години от лудата любов с красивата Цветелинa. Съотборникът на Бойко Борисов в отбора на ветераните на Витоша (Бистрица) прикова вниманието в социалните мрежи с публикацията си по случай специалния повод.

"4 години неподправена любов изминаха като 4 дни! След 40 искам да направя равносметка и тя да е такава отново! Обичам те!", написа Пеев и показа обща снимка с любимата си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Отговорът на Цветелина не закъсня: 

"Всеки изминал ден с теб, любов моя, е едно невероятно приключение, изпълнено с магически моменти. Ежедневните предизвикателства и сътресения продължават да наместват и стабилизират връзката ни. Нямам търпение да изживеем живота си заедно. За мен е огромна радост, че открих толкова истински човек и перфектно огледало на вътрешното ми състояние!".

Припомняме, че красавицата дари Пеев с момченце - Георги-младши, който се роди през 2019 г.

Бившият ни национал заедно с Бойко Борисов вчера записаха нови успехи на футболния терен. Витоша (Бистрица) стана шампион на зона “София” в републиканското първенство по футбол за ветерани. На финала „тигрите“ победиха трудно Пирин (Благоевград) с 3:1.