По време на пандемията от коронавирус трябва да стоим повече време вкъщи и да намираме различни начини за забавление. Най-трудно е за най-малките, които искат все повече да са навън и да се радват на слънчевите дни. Все пак социалната изолация дава резултат и случаите на COVID-19 в света бавно намаляват.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

И докато някои от нас се чудим какво да правим у дома, то Енрике Иглесиас си прекарва чудесно вкъщи. Той публикува видео в социалната мрежа Инстаграм, на което показа за първи път порасналата си дъщеричка Маша, която се появи на бял свят само преди 2 месеца. Двамата се забавляват на песента „We Are Young“, а в центъра на вниманието е малкото момиченце, пише tialoto.bg.

Слухове за третата бременност на бившата тенисистка Ана Курникова се появиха след като испанското списание „Hola!“ публикува снимки на двойката по време на почивка по-рано през годината. Тогава се забеляза, че рускинята е в напреднала бременност, а не след дълго и Маша се роди и щастливото събитие беше потвърдено от брата на Енрике – Хулио Иглесиас-младши.

Новината за раждането на Маша беше съобщена на 11 февруари, въпреки че бебето се появи на 30 януари. Енрике Иглесиас и приятелката му Анна Курникова не обичат да говорят много за личния си живот и до последно криеха пола и името на бебето.

През 2017 година певецът и Ана станаха родители на близнаците Николас и Луси. И тогава двойката дълго криеше подробности около бебетата. Сега обаче децата присъстват все по-често в профилите на своите родители, с което успяват да усмихнат феновете.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на