Футболната звезда Кристиано Роналдо търпи сериозен бизнес удар заради пандемията от коронавирус. Заразата от COVID-19 постави под сериозен въпрос откриването на очаквания трети хотел от веригата на португалския футболист на Ювентус.

Голямото събитие за „Пестана CR7 Гран Виа“ в Мадрид беше планирано за месец юни. Финансовият вестник „Инвериа“ обаче информира, че завършването на строежа ще се забави заради наложеното извънредно положение в Испания и за момента няма яснота кога всичко ще бъде финализирано. Това ще донесе допълнителни неочаквани финансови загуби на футболната звезда, който вече се съгласи да намали заплатата си в Ювентус заради спряното първенство в Серия „А“.

Мадридският хотел трябваше да е третият за Кристиано Роналдо. Другите два са в португалската столица Лисабон и в родния му град Фуншал на остров Мадейра.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Хотелът в испанската столица според плановете трябва да има 168 стаи, а обзавеждането им да е препратка към „Златната ера на Мадрид“.

Според плановете, Роналдо ще отвори свои хотели на още няколко места по света. Сред тях са Ню Йорк, Париж, Манчестър и Маракеш.

Все още няма официално съобщение от управата на хотела в Мадрид или от 35-годишната футболна звезда за новата дата на откриването на хотела. По време на пандемията самият Роналдо е на остров Мадейра и чака подновяването на футбола в Европа.