Онзи емблематичен филм с Анджелина Джоли и Брат Пит „Мистър и мисис Смит“ си има футболен еквивалент! Вратарят на Цървена звезда Милан Борян е женен за фенка на…Партизан.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Семейството на канадския национал и красивата Снежана не слиза от страниците на таблоидите в Сърбия и има защо! Двамата са атрактивни, млади и успешни. И докато за стража говори статистиката, доказателство за популярността и значението на Снежана е фактът, че почитателите не я наричат просто „госпожа Борян“, а „господжетина“ – нещо като превъзходна степен на съществителното на жаргон, предава bTV.

Тя ще бъде на трибуните и по време на мача от предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа между Цървена звезда и Лудогорец в Белград. Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 25 ноември.

Милан и Снежана се познават от 2015 г. Тогава вратарят беше част от Раднички Ниш, а след това премина в Лудогорец. Основният „виновник“ за тяхното запознанство е братът на блондинката – Ненад, който също е вратар в клуба от Ниш.

И като всяка такава история като от филм, Снежа хич не харесва Милан в началото. 

„Мразехме го вкъщи, защото измести брат ми, който беше и капитан, от вратата на Раднички, сеща се тя.

Двамата обаче си сътрудничат, за да направят парти-изненада за рождения ден на Ненад. И успяват да организират купон в апартамента на Милан, а след това излизат в обща компания няколко пъти.

Историята на първата им целувка е колкото романтична, толкова и комична.

„Седим си ние на бензиностанцията и аз много искам да я целуна, но не знам как. Поглеждам я, питам я „Тези мигли изкуствени ли са?“. Тя ми казва: „Да“, аз: „Лъжеш, я си затвори очите да ги видя“. И я целунах“, споделя вратарят пред „Курир“.

И двамата най-много се страхуват как ще кажат за връзката си на брата на Снежана. След като Ненад научава, Милан получава звучен шамар от своя приятел. „После си сипахме по едно уиски и всичко беше наред“, казва той.

По време на свалката Снежана работи като директор на маркетинга в големия враг на настоящия тим на съпруга си Цървена звезда – Партизан. През 2016 г., след 4 години успешна работа, тя сама решава да напусне, за да е близо до любимия си.

Двамата вдигат приказна сватба малко преди блондинката да изненада всички и да си тръгне от „гробарите“.

Година по-късно Борян подписва със Звезда, а Снежа с гордост облича червено-белия екип и сяда в ложата на стадион „Райко Митич“. Плод на тяхната любов е синът им Филип, който преди дни стана на 5 години.

Емоционалните и горделиви фенове на Партизан няма как да простят подобно предателство на блондинката, която само преди месеци наричаха свой талисман. При всеки удобен случай Снежана е обиждана в социалните мрежи от по-крайни и невъзпитани „навиячи“. Тя обаче хич не смята да се дава. „Господжетина“ не се става толкова лесно!

Когато Цървена звезда играеше в групите на Шампионската лига, Снежа отговаряше категорично „Моят мъж ми носи подаръци от европейските градове, а вие си ходете по Сърбия“. Успехите на домашна сцена пък я накараха да напише „Не чувам обидите ви от шума на парите от премиите заради четирите поредни титли“.

Но не си мислете, че атрактивната блондинка просто харчи заплатата на мъжа си! Тя прави така, че семейните спестявания да стават повече и повече! Преди няколко сезона Снежана поде сериозна кампания в социалните мрежи, след която Борян получи капитанската лента в Цървена звезда.

Тя многократно влиза в конфликт с феновете на клуба, тъй като открито заявяваше, че вратарят трябва да получава по-висока заплата и в крайна сметка ръководството реши да му предложи исканата сума.

И докато тези „закачки“ са по-скоро забавление за Снежа, тя не прощава, когато някой нападне Филип! Наскоро семейството заведе съдебен процес срещу заместник-изпълнителния директор на Партизан Владимир Вулетич, който си позволи да използва снимка на детето им, за да се подиграва на Борян.

Като изключим тези малки „битки“, семейството на Снежана и Милан често е давано за пример. И няма как да е иначе, след като двамата не спират да се обясняват в любов в социалните мрежи.

 

"Господжетина" Снежана не се занимава само с удоволствието да мързелува и да качва снимки в социалните мрежи като типичната футболна съпруга. След като двамата с Борян построиха къщата на мечтите си в Белград – с огромен басейн, просторна и с подреден двор, тя инвестираха в още няколко сгради в скъпи квартали на сръбската столица, а в един от най-известните курорти в страната отвориха заведение.