Националният отбор на Дания пречука този на Германия с 13:1 в приятелски мач между... порноактриси. Срещата беше подгряваща за тази днес, в която обаче Бундестимът и "червения динамит" ще се борят за класиране на 1/4-финалите на Евро 2012.

Двубоят имаше за цел да забавлява хората, а кибици на един от импровизираните плажове в Берлин да видят 12-те дами от филми за възрастни не липсваха. Германките пък разчитаха на две звезди от порноиндустрията - Вивиан Шмит и бившата участничка в Биг Брадър Анина Укатис. Специалиен гост беше Джина-Лиса Лофтик. За последно името на тази дама се спомена ден преди началото на Евро 2012, след като стана ясно, че се е срещнала с национала Жером Боатенг часове преди отборът да замине за първенството.

Единственото облекло по "футболистките" бяха впити гащета, калци и маратонки. Фланелките пък бяха изрисувани върху телата им.

Мачът под надслов "Секси Сокър" се проведе за четвърти път. Последното издание беше по време на световното първенство в ЮАР през 2010 година.

sexysoccer2.jpg

sexysoccer3.jpg

sexysoccer4.jpg

sexysoccer5.jpg