Датският национал Никлас Бендтнер може да бъде считан за балък №1 във футбола. Дългучът от Ювентус разкара баронеса с лично състояние в размер на 400 милиона паунда.

Бившият нападател на Арсенал и баронеса Каролин Луел-Брокдорф се разделиха след бурна любовна връзка. Милионерката беше лудо влюбена в Никлас и за да докаже любовта си даже татуира името на любимия човек на ръката си. Разликата от 13 години помежду им не попречи да си направят и дете.
Никлас и Каролин се срещат преди три години в риалити шоу, което бе заснето в двореца на дедите на дамата. Баронесата е потомствена аристократка и близък приятел на кралското семейство.

“Никлас е очарователен, той постоянно иска да помага на останалите хора”, каза тогава баронесата.
През 2008 г. Каролин се разведе с бившия си съпруг – Рори Флеминг, който е племенник на Ян Флеминг – авторът на прочутата сага за Джеймс Бонд. След развода Луел-Брокдорф получи 400 милиона паунда, а от съпруга си има две деца – 7-годишен син Александър и 4-годишна дъщеричка Жозефина. И заживя с новия си любим в огромно имение. На 16 декември 2010 г. Каролин роди син на футболиста Бендтнер. Само няколко месеца по-късно той пък изненадващо заряза семейството си. От лятото на 2012 г. Никлас движи с ново гадже. Той заби датската актриса Джулия Цагерберг. Двамата живеят в шикозно жилище в Торино.