Бившата приятелка на Григор Димитров – Мария Шарапова, отново попадна в центъра на обективите. Рускинята, която почти изтърпя наказанието си за употреба на забранения мелдоний, се появи на бляскаво събитие, организирано от Vogue в Лос Анджелис. Визията на Маша отново предизвика медиите да й обърнат специално внимание.

29-годишната тенисистка се появи с шикозна дълга рокля с флорални мотиви от най-новата колекция на Роксанда. Дълбокото деколте бе основният акцент на повечето специалисти, отбелязващи присъствието на Шарапова.

За да бъде всичко на топ ниво русокосата звезда бе гарнирала роклята със сини обувки на висок ток с деликатна каишка на глезена на световноизвестния малаизийски моден дизайнер Джими Чу. Всичко това бе съчетано с пръстени на почти всичките й пръстени на ръцете.

"Мария за пореден път доказа, че е стилна и може да изглежда ослепително", написа "Дейли Мейл". Самата Шарапова също публикува снимка от събитието в социалната мрежа "Инстаграм", като отбеляза дизайнерите на роклята и обувките си.