Дейвид Бекъм даде интересно интервю, в което разкри любопитни факти от личния си живот. Той говори за началото на връзката си с Виктория и за това, как са съумели да запазят любовта си.

“Едва на втората ни среща успях да взема номера на Виктория. Тя беше във фоайето на “Олд Трафорд” на едно парти. Заговорихме се, но трябваше да я напия, за да ми даде номера си. Сега сме щастливи, имаме три прекрасно момчета, виното тогава доста ми помогна”, споделя играчът.

По това време той е звездата на Манчестър Юнайтед, а тя на върха на славата със “Спайс Гърлс”. “Не можете да си представите колко трудно е да скриеш Пош Спайс в колата си. Не искахме да ни виждат заедно, така че тя постоянно се свиваше надолу. Криехме се, но беше забавно. За първи път я целунах на един паркинг близо до дома на родителите й. Педи седмица минах оттам с децата и им разказах случката”, добавя футболистът.

Той признава, че и сега когато с Виктория почувстват нужда да се отделят от света се качват на колата и карат напосоки./БЛИЦ