Звездата Дейвид Бекъм показа новородената си дъщеричка. Преди няколко дни съпругата му Виктория го дари с първа женска рожба, която двамата кръстиха Харпър Севън. Снимки на Бекъм с малката принцеса набързо завладяха социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър". Съпругата му Виктория пусна снимка на гордия татко, гушнал грижовно малката Харпър Севън, а кадърът беше придружен с надпис "Малкото момиченце на татко".
7.jpg 
Футболистът на ЛА Галакси призна, че е съвсем ново преживяване в къщата да има малко момиченце, след като досега звездната двойка имаше три момчета. "Още свиквам с всички розови и лилави неща у дома. Но удоволствието е безкрайно", каза Дейвид. Той явно е искал да влезе в тон с новите модерни цветове у дома и за контролния мач срещу Реал Мадрид обу розови бутонки с имената на четирите си деца, изписани на тях - Бруклин, Ромео, Крус, Харпър.

"Невероятно е най-после да имаме още едно момиче в семейството. Имаме три прекрасни и здрави момчета. А сега имаме едно красиво малко момиченце. Да имам дъщеря е нещо съвсем ново за мен. Човек трябва да е много по-внимателен с момичетата, отколкото с момчета. Още не съм свикнал, защото това е съвсем ново преживяване за мен", разказа футболистът./БЛИЦ