Димитър Пенев за пореден път развесели феновете си, но този път не след мач, а в телевизионна игра.

Стратега изведе отбор в състав Сашо Александров - Кривия, Христо Йовов - Бижутера, Георги Петков - Жоро Вратарчето и Вили Вуцов в "Семейни войни", а тимът им постигна обрат преди края, след като губеше с над 100 точки разлика.

Пенев разсмя всички с отговора си "копчето за лампата" на въпрос - "Посочете устройство с копче у дома?", а на следващия "Професия, която се занимава с ДНК?", отговори "химик", обосновавайки се, че "химикът дава точни данни и ни класира напред".

Стратега бе капитан на отбора и се скара на грешен отговор на Вили Вуцов като каза, че предположението му не попада дори в разширения състав на отговорите.

Пенев накара всички да легнат от смях на въпроса "В какво топите какаови бисквити?" и каза - Водичка, като няма друго!

Жоро Вратарчето (Георги Петков) и Бижутера Йовов също допринесоха за доброто настроение като първият призна, че е майстор на пиле с ориз и пиле с картофи, а бившият футболист обясни татуировките си с това, че само по-модерните ги имат. Йовов издъни отбора в края, като записа пет нули от пет въпроса в играта "Бързи пари", неуспявайки да допълни до 200 - 125-те точки на Вили Вуцов.