Великият Димитър Пенев ще участва в едно от най-популярните предавания “Стани богат”. Стратега ще седне на стола на богатството срещу водещия Ники Кънчев. Този път Чичо Митко няма да демонстрира признатия си треньорски нюх, а ще доказва умения в различни области. Екипът на “Стани богат” и водещият Ники Кънчев отдавна имали желание да поканят Пената в предаването заради неповторимия му хумор, поведение пред камерите и запазените бисери.

“И този път ще чуете уникални неща, които само Димитър Пенев е способен да изрече. Той ще се представи повече от добре и няма да се даде лесно на компютъра”, споделиха от предаването. Екипът обаче не разкри на въпрос за каква сума ще се мъчи да отговаря Стратега. Зрителите ще видят страхотно шоу, а новият сезон на “Стани богат” стартира след 20 септември.

“Пената винаги е бил култов в изказванията си. Имената на футболистите ги няма за нищо, казва ги както си иска. Дано не му се наложи да чете някой заплетен остров или географско понятие, че съвсем ще увърти езика”, побързаха да се пошегуват фенове./БЛИЦ