Най-добрият ни диджей - DJ Mascota, показа съпричастност към двегодишната Виктория Георгиева. Както вече стана ясно, малката принцеса се нуждае от лечение, а "Футбол с кауза" организира благотворителен турнир на 25 март. Вики има поставена диагноза „Морбус Хиршпрунг“, свързана с проблеми на част от дебелото и правото черво.

"Благодарни сме на Миро (б.р. - DJ Mascota), който предостави за благотворителният търг след турнира своя брандирана шапка. От Нефтохимик и Дунав също подпомогнаха финансово малката Вики. Това детенце трябва час по-скоро да се възстанови напълно. Вярваме, че всички заедно можем да помогнем на Вики", каза пред БЛИЦ СПОРТ Кирил Евтимов - огранизаторът на турнира, който ще се проведе на 25 март от 10:45 часа на терените на “Спортна София 2000” - комплекс Борисова градина. 

"Надявам се да съберем необходимите средства за Вики колкото се може по-бързо", каза DJ Mascota.

Участие в благотворителното събитие ще вземат футболните отбори на Министерство на финансите, Министерство на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и ФК Торнадо 2013. 

За зрителите и участниците са предвидени добро настроение, зрелищни дербита, допълнителни изненади, както и специални гости. 

Повече информация за предстоящото благотворително събитие на фейсбук страницата му, както и от участието на Кирил Евтимов в телевизионното предаване “Спорт в обектива” по Канал 3: