Собственикът на Локомотив (Пд) Константин Динев е ухажван усилено от дългокрака мадама, съобщи кореспондентът на БЛИЦ от Пловдив. Бизнесменът беше забелязан на два пъти да разговаря с въпросната жена, по чиито бедра се заглеждат и най-импотентните мъже. Преди седмица двамата си шушукаха на входа на хотел “Санкт Петербург” в Града на тепетата. Няколко дни по-късно същата красавица и Коко Динев се засякоха на централната алея в Пловдив, след което последва размяна на любезности.
 
Засега няма информация с какво се занимава мистериозната дама. Според едни източници тя е от много богат пловдивски род, а нейният племенник отскоро е в детско-юношеската школа на Локомотив (Пд). Според други информатори жената държи огромен недвижим имот в покрайнините на Пловдив, а Динев възнамерявал да го купи.
 
“Мацето е трепач. Тя със сигурност иска и нещо друго от Коко, но той засега пасува, макар че я харесва. Знаете, че е известна личност и е нормално да се притеснява от това, което ще кажат хората. А обикновено в такива случаи се прави от мухата слон. Истината е, че дамата го сваля, но нищо повече”, отсичат от Пловдив.

Последните новини от личния живот на Динев гласят, че наскоро той отново се е събрал с Емилия. От обкръжението на футболния шеф обаче отричат и твърдят, че в момента Коко е ерген.