Съмнение вече няма, Димитър Бербатов ще стане татко на момиченце. След последните медицински прегледи лекарите са установили със сигурност, че полът на бебето е женски. Половинката на Митко – Елена, се чувства прекрасно, като до момента бременността й протича спокойно.
“В средата на август тя беше на видеозон, където вече на 100 процента бе доказано, че ще роди момиче. Събитието трябва да се случи между 20 и 31 октомври, но както Елена, така и Бербатов засега пазят в тайна точната дата на определения от лекарите термин”, заявиха пред БЛИЦ приближени на популярната двойка.
Елена почти сигурно ще ражда в Англия, но има вариант и за България. Двамата с Бербатов все още не са решили как да кръстят първата си рожба. Според запознати има огромна вероятност детето да носи името на майката на Митко – Маргарита.
БЛИЦ припомня, че доста от известните ни футболисти от Пеневата чета са женски бащи. Христо Стоичков, Наско Сираков, Емил Костадинов и Трифон Иванов даже имат по две дъщери. Всъщност Туньо е с три момичета, след като преди четири години вече бившата му приятелка Денислава го дари с щерка.